Sylvia Auto-Onderdelen


Sylvia Auto-Onderdelen

Sylvia Auto-Onderdelen is gespecialiseerd in de verkoop van originele gebruikte onderdelen voor BMW. Bovendien zijn zij een allround garagebedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie (van) alle merken auto’s. Van nieuw tot klassieker, de ervaren vakmensen van Sylvia Auto-Onderdelen staan altijd voor u klaar. Of u nu een garage zoekt voor een onderhoudsbeurt of voor het verhelpen van een storing in uw auto.
Bij Sylvia Auto-Onderdelen wordt u altijd perfect en direct geholpen. Al jaren zijn zij dé garage in Uithoorn waar persoonlijke aandacht en scherpe tarieven centraal staan.

Voor de Poolse community is Sylvia Auto-Onderdelen een begrip, ook wil Sylvia Auto-Onderdelen zich ook volop inzetten voor de Nerderlandse markt.

Ferencik heeft samen met Sylvia Auto-Onderdelen gekeken naar de doelstelling van de website, zo zijn wij gekomen tot een nieuw, fris en modern ontwerp die aansluit op de webshop. De website is op elke desktop, tablet en smartphone duidelijk en toepasbaar waardoor het voor iedereen gebruiksvriendelijk is.

 

 

 

Contact opnemen