Parkeer registratie Systeem ParkingPanel


Parkeer registratie systeem ParkingPanel

Parkeerbedrijven zetten in op productiviteit door met ParkingPanel te werken.

ParkingPanel is een uitgebreid planning- en registratiesysteem gericht op de parkeerbranche. Ons systeem biedt tal van mogelijkheden om de verwerking van reserveringen te versnellen. ParkingPanel is voorzien van een duidelijke werkomgeving gecombineerd met geavanceerde functies en een uitstekende beveiliging. En het mooiste is; ParkingPanel staat online. Zo heeft u altijd en overal toegang tot het beste planning- en registratiesysteem in de parkeerbranche,

 

Waarom kiest Nederland voor ParkingPanel?

 

Duidelijk

Met onder andere een duidelijke kalender en een praktisch overzicht van aankomende en vertrekkende voertuigen, schept ParkingPanel een groter overzicht in het geheel van uw parkeerbedrijf!

Compleet

ParkingPanel is het meest complete planning- & registratiesysteem gericht op de parkeer industrie. Heeft u meerdere parkeerterreinen? Met ParkingPanel heeft u de mogelijkheid meerdere locaties te beheren. De pakketten zijn toegespitst op verschillende bedrijfsvoeringen, van klein tot groot.  

Persoonlijk

ParkingPanel kan bijna onbeperkt worden uitgebreid met extra modules. Wanneer u een functionaliteit wilt toevoegen, kunt u gebruik maken van een scala aan bestaande implementaties. Daarnaast zijn wij continu nieuwe applicaties aan het ontwikkelen om ParkingPanel nog beter te laten aansluiten op de wensen van uw bedrijf. Ook kunt u er voor kiezen om deel te nemen aan ons Premium Development Programma, waar wij applicaties geheel naar wens ontwikkelen.

 

Contact opnemen