Webshops


Webshops


Het succes van een webshop heeft te maken met verschillende factoren. Zo is het belangrijk dat de webshop onderscheidend is en uniek ter overstaande van de bestaande concurrenten. Ferencik levert haar webshops volledig op maat af en zorgt ervoor dat de webshop volledig aansluit bij uw doelgroep.

 

Betrokkenheid

Naast het ontwikkelen van een representatieve webshop dat voldoet aan alle meest recente vereisen vinden wij het belangrijk u zo veel mogelijk te betrekken bij het ontwikkelingsproces. Het is wel zo fijn dat uw verwachting voldoet aan het uiteindelijke resultaat.

Full Service dienstverlening

Al onze diensten leveren wij af met een met een “full service” dienstverlening, dit betekend dat de webshop volledig werkbaar en getest is. Hierbij staat bij ons het gebruikersgemak voor zowel de klant als de beheerder centraal.

ferencikresponive.png
 
Conversieverhogend.png

Bestaande webshop

Indien de huidige webshop gedateerd is of niet meer voldoet aan de wensen van de klant bent u bij Ferencik aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring met het omzetten van uw huidige assortiment in nieuwe responsive design. Het maakt ons niet uit of je nu Open cart, Prestashop of Magento gebruikt, wij hebben de benodigde kennis is huis binnen een zeer kort tijdsbestek import te realiseren.

Vindbaarheid Zoekmachine

Naast het opzetten van een goede representatieve webshop voor nu en de toekomst is het ook van uiterst belang dat er wordt nagedacht over de vindbaarheid. Op welke manier komen de potentiele klanten bij u terecht? Ferencik heeft alle tools tot uw beschikking om vindbaarheid te vergroten. Dit doen wij o.a. door leveren van een goed opgebouwde webshop waarmee u scoort in zoekmachines zoals Google. Ferencik adviseert haar klanten graag bij optimaliseren en toepassen van mogelijk andere verkoopkanalen.

Integratie Betaalmethode

Het is van essentieel belang dat de betalingsmodule goed werkt. Ferencik werkt samen met aantal vaste paymentproviders die volledig geïntegreerd kunnen worden in uw webshop. Dit is wel zo’n veilig gevoel.

Voor een nieuwe representatieve webshop bent u bij Ferencik aan de juiste adres. Wij hebben de afgelopen tijd veel spraakmakende projecten uitgevoerd waar we u met trots kennis mee laten maken..