flyer.alex.corso-kopie.jpg

Een onderscheidende website zorgt voor herkenbaarheid

 

Het aanbod aan website en webshops is de afgelopen jaren expansieve gegroeid. Dit betekend dat het voor jouw als ondernemer steeds belangrijk is geworden onderscheidend te zijn ten overstaan van de concurrent. Het leveren van uniek product of dienst of het uitblinken in service of kwaliteit, dragen allemaal bij tot het online succes van jouw bedrijf. Ook de herkenbaarheid van klanten in geschreven klantreferenties of een portfolio met foto’s van geleverde werk, kunnen de doorslag geven om de keuze te maken voor aangeboden product of dienst. Ferencik helpt je graag om deze onderscheidende elementen terug te laten komen op de website. Dit doen wij door het leveren van representatieve en professionele web oplossingen. Wij zorgen ervoor dat de website de herkenbaarheid krijgt bij de doelgroep. Het vindbaar zijn op zoekmachines als Google is hiervan onze kerntaak. Ferencik gebruikt hiervoor haar eigen ontwikkelde beheerpaneel met zeer krachtige optimalisatie tool. Ons streven naar perfectie zorgt ervoor wij altijd de juiste online oplossing in huis hebben, die aansluit bij jouw bedrijfssituatie. Bekijk voor meer informatie onze nieuwe website. www.ferencik.nl.

Het belang van mobiel vriendelijke website

 

Ondanks dat bijna iedereen in het bezit is van een smartphone of tablet en hier mee dagelijks gebruikmaakt van het internet, zijn nog veel website niet mobielvriendelijk. Wij hebben ervoor gekozen om al onze website en webshop standaard te leveren met een volledig responsive design.

 

Vraag een vrijblijvend offerte aan of maak een persoonlijke afspraak via e-mail info@ferencik.net of via telefoonnummer: 023-5769269